Артикул: 202

202 З’єднання клампове

Від
Діапазон цін:
223,20 - 2117,00

З’єднання клампове – це вид з’єднувальної арматури, який дає можливість приєднати різні фітинги та запірну арматуру до трубопроводу, ємкості чи певного виробу із нержавіючої сталі. Завдяки своїй простій конструкції та простому монтажу, клампове з’єднання все частіше використовується в різних галузях промисловості. З’єднання такого типу широко використовується в Європі та набуло популярності в інших частинах світу через свою довговічність, надійність та простоту у використанні.

Клампове з’єднання (Clamp)  може бути виготовлене із нержавіючої сталі AISI 304 або AISI 316,  які мають високу корозостійкість та стійкі до багатьох хімічних речовин, що дає можливість використання клампу не тільки в харчовій промисловості, а й в хімічній, фармацевтичній та інших.

Клампове з’єднання в зборі складається із чотирьох компонентів: клампового хомута, 2-ох приварних штуцерів та ущільнення. Якщо необхідно глухий кламп, то з’єднання комплектується з однієї сторони заглушкою. Усі ці елементи з’єднання Ви можете придбати у нас окремо. Ущільнення може бути виконане із матеріалів: PTFE, EPDM, NBR, Silicon, завдяки чому розширюється сфера застосування клампу.

Конструкція клампого хомута дозволяє затягувати  з’єднання вручну, без використання допоміжних інструментів, що робить його простим у використанні. Ще одна перевага такого з’єднання в тому, що воно має гігієнічний дизайн. Його гладка конструкція, яка виконана із нержавіючої сталі полегшує очищення та стерилізацію, знижуючи ризик забруднення та забезпечуючи чистоту продукту. Прокладка забезпечує герметичність, що унеможливлює проникнення бактерій чи інших забруднень.

На складі в наявності розміри: DN10, DN15, DN20, DN25, DN32, DN40, DN50, DN65, DN80, DN100, DN125, DN150, DN200.

У нас Ви зможете купити якісну трубопровідну арматуру та фітинги із нержавіючої сталі. Доставку здійснюємо у Київ, Дніпро, Харків, Одесу та інші міста України зручним для Вас перевізником.

З’єднання клампове в зборі із нержавіючої сталі по стандарту DIN11851.

Складається із хомута, двох приварних штуцерів та ущільнення.

Стандарти: DIN11851;

Розміри: DN10 – DN200;

Ущільнення: Silicone, EPDM, NBR, PTFE;

Сталь: нержавіюча AISI 304, AISI 316;

Сфера застосування: молочна продукція, пиво, продукти харчування, напої, фармацевтична, біотехнологічна промисловість, також часто використовується для виготовлення самогоних апаратів.

З’єднання клампове в зборі із нержавіючої сталі по стандарту DIN11851.

Складається із хомута, двох приварних штуцерів та ущільнення.

Стандарти: DIN11851;

Розміри: DN10 – DN200;

Ущільнення: Silicone, EPDM, NBR, PTFE;

Сталь: нержавіюча AISI 304, AISI 316;

    Залишити заявку
    Залишіть заявку і ми Вам передзвонимо